Fyn  Skive

  Viborg

  Århus  Norge


FORSIDEN

 

 

Canis Hundeskole - bedst til klikkertræning!

Canis Hundeskole har som formål at lære hundeejere at træne effektivt med klikkertræning. Med klikkertræning kan du lære din hund hvad som helst - både hverdagsdressur, konkurrencelydighed, agility, brugshundeøvelser, cirkuskunster og meget mere. Du vidste ikke at hundetræning kunne være så morsomt!

Se kursusplanen for at finde et kursus som passer til dig!

Klikkertræning på alle kurser!

Små grupper & individuelt tilpasset oplæring

Flinke instruktører!


GRATIS klikkertræningskursus!

klikkertrening

Canis Hundeskoles e-mailkursus i klikkertræning er en glimrende mulighed for at blive bedre kendt med klikkertræning før du eventuelt tager med på et "rigtigt" kursus hos Canis Hundeskole.

E-mailkurset løber over 7 dage og giver dig en god indføring i hovedprincipperne for klikkertræning. Derefter vil du modtage ugentlige eller månedlige træningstips og ekspertråd så længe du ønsker. Kort sagt - du vil få en MASSE værdifuld information, helt gratis! Tilmeld dig nu, så får du lektion 1 med det samme!

Fornavn:
Email:

Vi behøver din e-mailadresse for at kunne sende lektionerne til dig. Du kan enkelt framelde dig kurset når som helst, og din e-mailadresse vil ALDRIG blive sendt videre til andre.


Bliv selv en "supertræner"!

Men for at din hund skal lære, må du først lære kunsten at træne hund. Hos Canis Hundeskole lærer du de fire hemmeligheder til at blive en supertræner. Efter at have gennemført et kursus hos os skal du være i stand til at løse nye udfordringer på egen hånd.

 

Små grupper & flinke instruktører

Canis Hundeskole har små grupper på alle kurser. Som elev er du dermed sikret at instruktøren har god tid til hver enkelt elev. Derudover er vi kendt for at have verdens flinkeste instruktører. Det skal være hyggeligt at gå på kursus hos os.

 

Top kvalificerede instruktører

Alle instruktører hos Canis Hundeskole har bestået en meget krævende 1-årig instruktøruddannelse i regi af Morten Egtvedt og Cecilie Køste, forfatterne til bøgerne Klikkertræning for din hund og Lydighetstrening i teori og praksis. Vi plejer at sige om Canis-instruktørerne at de har "sort bælte i klikkertræning".

 

Kurser for enhver smag

Canis Hundeskole har kurser både for dig som vil have en lydig familiehund, og dig som ønsker at konkurrere i lydighed, brugs eller agility. Fællesnævneren er at vi bruger klikkertræning på alle kurser.

Vi tilbyder også privattimer hvis du ønsker at arbejde med noget specielt uden forstyrrelser fra andre hunde.

Se kursusplanen for at finde et kursus som passer til dig!

 

Bestil en Canis-instruktør!

Hvis du ikke bor i nærheden af en Canis-afdeling er der ingen grund til at fortvivle. Canis-instruktører kan lejes til weekendkursus over hele landet! Hundeklubber, opdrættere, privatpersoner eller andre som vil arrangere et kursus i klikkertræning, er velkomne til at tage kontakt med sin nærmeste Canis-afdeling for mere information.

 

 


Vores filosofi

Der er mange hundeskoler som markedsfører at de arbejder med "positiv hundetræning". Dette begreb er desværre ganske uldent, og kan i praksis betyde mange ting (som ikke nødvendigvis er så "positivt" alligevel).

Canis Hundeskole ønsker at være meget konkrete med hvordan vi træner hund. Derfor har vi til og med skrevet bøger om det. På hvalpekursus og kurser i hverdagslydighed arbejder vi efter hovedprincipperne som er beskrevet i bogen Klikkertræning for din hund.

På konkurrencerettede kurser arbejder vi efter bogen Lydighetstrening i teori og praksis. Hvis du har læst disse bøger, er du sikker på hvad du får hos os. Derudover må al træning selvfølgelig tilpasses den enkelte hund, og det er en selvfølge når vi arbejder med klikkertræning.

Andre bøger som beskriver godt hvordan vi træner på Canis Hundeskole, er Ikke skyt hunden! og Klikkerglede! 110 spørsmål og svar om klikkertrening.


Hvad er klikkertræning?

Hvad er en klikker?

En klikker er en lille plastikboks som laver en klikkelyd når man trykker på den. Vi lærer hunden at klikket betyder "nu kommer belønningen!" Dermed kan vi bruge klikkeren til at belønne meget præcist. Vi kan tænke på klikkeren som et fotoapparat. Det gælder om at klikke akkurat i det øjeblik hunden udfører den adfærd vi vil forstærke (belønne).

 

Positiv forstærkning

Men klikkertræning er mere end bare klikkeren. Centralt i klikkertræning er at vi bruger positiv forstærkning i træningen. Det vil sige at vi er mere optaget af at belønne det hunden gør rigtigt end at korrigere for det den gør forkert. Du vil blive overrasket over hvor effektivt dette er i praksis!

 

Hunden må tænke selv!

Et andet centralt moment i klikkertræning er at hunden selv må være aktiv og prøve sig frem for at finde ud af hvad der bliver belønnet. Når hunden får chancen for at deltage aktivt i læringsprocessen på denne måde, ser vi ofte at læringen sidder virkelig godt fast i eftertiden. Derudover får man en kreativ hund som elsker at træne. Du vidste ikke at hundetræning kunne være så morsom!

 

Er klikkertræning vanskeligt?

Det kommer helt an på hvad du træner. Enkle færdigheder som sid, gå pænt i snor, indkald osv. er vældig enkle at klikkertræne. Mere avancerede færdigheder stiller højere krav til dig som træner. Med klikkertræning kan du få en glad og lydig familiehund, og du kan træne din hund frem til topniveau indenfor din hundesport - det er op til dig hvor langt du vil komme med din træning. Hos Canis Hundeskole hjælper vi dig på det niveau du ønsker at være.

Se kursusplanen for at finde et kursus som passer til dig!
spacer
leftgradient rightgradient

Vil du annonsere her?